Kvkk Kişisel Verilerin Korunması Kanunu El Kitabı

5. Baskı
9789750275340 2022
Basılı Fiyatı:
97,00 TL
Bu kitabı kirala, %50 tasarruf et!
KİRALAMA DÖNEMİ SEÇİN:
  • Özet
  • Künye
  • DRM Koşulları
Neden "KVKK El Kitabı"? Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında yayımlanmış bu kadar kitap varken, neden KVKK El Kitabı'nı almalısınız? Çünkü bu konuda hazırlanmış kitapların neredeyse tamamı akademik bir dille ve hukuki tanımlamalar ağırlıklı yazılmışken, bu kitap tamamen uygulamacılar için tasarlanmıştır. KVKK uyum sürecini kendi kendine ve hatasız olarak tamamlamak isteyen veri sorumluları ya da KVKK uyum sürecini mesleki anlamda yürüten tüm profesyoneller için tam bir UYUM REHBERİ ortaya çıkarmak hedeflenmiştir. Bu amaçla KVKK uyum adımları, süreçlerin tespit edilip envanter çıkarılmasından, VERBİS kaydının oluşturulmasına kadar her aşamada tek tek açıklanmıştır. Ayrıca 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun hazırlanmasını talep ettiği tüm dokümanların birer maktu örnekleri ile uygulamacılar için uyum sürecini adım adım kolaylaştıran bir KVKK YOL HARİTASINA da kitapta yer verilmiştir. Üstelik bu metinler sadece kitapta yer almamakta, belgelerin üst kısmında yer alan KAREKOD'ların okutulmasıyla, maktu örneklerin Word formatındaki bir suretine, KVKK YOL HARİTASININ ise PDF formatındaki bir suretine telefondan ya da bilgisayardan da ulaşabilmektedir. Böylece; KVKK hakkında temel bilgiler ile kişisel veri tespit sürecini ve hazırlanması gereken doküman örneklerini bir arada bulabileceğiniz bu kitap, konuyla ilgilenenler için önemli bir başvuru kaynağı olacaktır. Beşinci baskıya özel olmak üzere mevcut KVKK dokümanları güncellenmiş ve iyileştirilmiş; ayrıca 17 sütundan oluşan EXCEL formatında YENİ envanter örneği de eklenmiştir. Yazara ileteceğiniz sorular için www.mustafabaysal.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu kitap aşağıdaki Dijital Hak Yönetimi (DRM) Koşullarıyla belirlenen süre için kullanılabilmektedir:

  • Yok
  • Yok
  • 2
  • Yok
  • Yok
  • Altını Çizme, Not Alma, Seçili Alanları Vurgulama Özellikleri Sunulmaktadır
  • Sistem tarafından verilen kullanıcı numarası filigran olarak her sayfada görüntülenecektir
Dijital
Kopya
E-KİTAP
Kvkk Kişisel Verilerin Korunması Kanunu El Kitabı